За интериора

Красита Дизайн ще ви запознае с някои интересни акценти в интериора, от които може да се вдъхновите и да ги приложите във вашия дом.

осветление-интериор Осветлението е много важно и чрез него може да постигнете различни настроения.  Осветлението има различни цели и помага за подчертаването достойнствата на помещението и скриването на недостатъците, а също така го правят по-интересно и вълнуващо.

ефекти върху стените, мазилка, боядисване Постигането на ефекти върху стените чрез видове мазилки, различни цветове, декоративни тухли, тапети и други е отличен начин да придадете уникалонст на жилището. Тяхното преобразяване може да стане изключително бързо и лесно.

избор на цетове Всеки цвят има своето естетическо, оптическо и психологическо въздействие. Изборът  на цетове за стените е един от най-вълнуващите моменти в целия процес на изграждане и обзавеждане на едно жилище.

аксесоари-интериор Аксесоарите и различните декорации придават индивидуалност и уникалност на всеки дом. Това са и елементите в интериора, които най-лесно може да се подменят и да внесат повече или по-малко разнообразие в дизайна.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.