ЗА НАС

Занимаваме се с производство и монтаж на мебели от 2000 г.

За нас, екипа на Красита Дизайн това е призвание, вдъхновение, творчество и отговорност. Поемаме предизвикателство с всеки нов клиент и заедно откриваме подходящите решения.

Красита Дизайн разполага със собствена производствена база за мебели в района на София. Специализирани сме в дизайн, производство и монтаж на мебели за дома, офиса и хотела. Стремим се към непрекъснато развитие и следим най-новите тенденции в областта на мебелното производство.

Внедряването на съвременни технологии в производствения процес, както и богатият ни професионален опит ни позволяват да осигурим на клиентите си обслужване, което отговаря точно на техните нужди. Работим с висококачествени материали на водещи фирми и мебелен обков. Материалите могат да бъдат от ПДЧ – ламинирани плоскости, МДФ – с покритие от фурнир или лак /мат и гланц/ и от масив. Ние предлагаме на клиентите си свободата да реализират своите идеи, да изпълнят ежедневието си с красота, удобство и практичност. Даваме им възможността да превърнат заобикалящите ги пространства в хармония от функционалност, цветове и форми.

За нас най-ценното е вашето доверие, което се е потвърждава с годините.

 

Comments are closed.