Качествени мебели по поръчка в София

Качествени мебели по поръчка в София!

Обзавеждаме частни домове – кухни, спални, детски стаи, антрета, всекидневни. Приемаме поръчки за мебели за офиси, детски градини и др.

При нас може да поръчате качествени мебели в съвременен, класически, ретро и други стилове. Предлагаме богат избор на материали и цветове. Всяка поръчка се изработва и изчислява индивидуално. Разгледайте галерията ни с най-новите реализирани проекти на качествени мебели по поръчка.

Може да поръчате мебели, изработени от различни материали – ПДЧ – ламинирани плоскости, МДФ – с покритие от фурнир или лак /мат и гланц/ и от масив.
Използваме качествени обкови, панти, повдигащи и плъзгащи механизми, дръжки по избор на клиента.

Предлагаме на клиентите си свободата да реализират своите идеи, да изпълнят ежедневието си с красота, удобство и практичност. Даваме им възможността да превърнат заобикалящите ги пространства в хармония от функционалност, цветове и форми.

Произвеждаме мебелите в нашата производствена база, разположена в околностите на София.

Предлагаме пълен пакет от услуги – снемане на размери, изготвяне на проект /по желание на клиента/, предоставяне на оферта, изработка на мебелите, транспортиране, монтаж и гаранционно обслужване.

Ако искате да намалите стреса при обзавеждане на жилището си, обърнете се към качественото обслужване на добра цена на Красита Дизайн!

Може да ни намерите на телефон: + 359 886 521 799 – инж.Таня Кирилова или да ни посетите на адрес: гр. София, ж.к Люлин, бл.752, вх.Б /след предварително уговорен час/.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.