ДРУГИТЕ ЗА НАС

Индивидуално отношение, адекватни предложения съобразени с възможностите на клиента, практични съвети за оптимално усвояване на пространството, работи се с качествени материали от реномирани производители.

Емил Джаков, гр. София

__________________

Благодарим за професионалното и коректно отношение на специалистите от „ Красита Дизайн”. Те ни дадоха идеи за цялостното обзавеждане на жилището. Тези идеи вече са реалност и ние се радваме на един прекрасен дом. Функционален, практичен и много уютен. Индивидуалният им подход създаде уникални мебели, които не могат да се видят на друго  място.

Наташа Шеголеева, гр. София

__________________

С настоящото писмо изразяваме своята удовлетвореност и висока оценка от професионализма и добрата работа на екипа на Красита дизайн. Красита дизайн имаха нелеката задача да осъществят идеен проект за интериорен дизайн на нов офис с привкус на домашен уют. Това странно и трудно съчетание беше предизвикателство и за двете страни, но с удоволствие можем да кажем, че този млад и енергичен екип се справи отлично. Освен професионални, изградихме и приятелски взаимоотношения и ще продължаваме да разчитаме на тях за бъдещи идеи и задачи.

Мила и Драгомир Кончеви – Адвена 91 ООД, гр. София

__________________

Умувахме много. Търсихме дълго. Проектът се раждаше бавно в дискусии и спорове. Но накрая всички ахнаха. И то на съвсем разумна цена. Благодарим за професионалното майсторство!

Семейство Панови, гр. София

Comments are closed.